Valgmenighedspræst
Malene Rask Aastrup

“Som præst har det altid ligget mig på sinde at gøre tærsklen ind til kirken lavere, så flere finder herind. Gudstjenesten skal være højtidelig, ikke selvhøjtidelig, men på en gang alvorlig og hjertelig, så den åbner op i stedet for at lukke i.”

Malene har været præst i Ryslinge Valgmenigheden siden 2015. Hun kommer med stor erfaring som præst og en baggrund i det grundtvigske fællesskab. Tøv ikke med at sige til, når der er sygdom, smerte eller svære tanker i dit liv, som du gerne vil tale med Malene om. Kontakt hende på 2830 5332 eller maa@ryvm.dk.

Gudstjeneste hos Malene

En god gudstjeneste kræver, at både præst og menighed er nærværende. Det er vigtigt, at musik og salmesang veksler harmonisk med alle de små og store ord. Prædikenen skal være vedkommende og tale ind i den tid, som vi lever i. Nærvær er et afgørende kodeord. Med nærvær viser vi, at vi vil hinanden og vil hinanden det godt. Du skal som kirkegænger kunne mærke, at præsten selv har noget på spil og brænder for at give det videre til dig.

Musik kommer fra hjertet – den handler om det, der ligger vore hjerter nær. Og hjertet er centralt i vores kristne tro. Derfor har Malene altid været optaget af at bruge musiktekster i kirken. Gerne kendte/populære tekster, fordi de taler et sprog, som vi forstår og derfor kan hjælpe os til at forstå mange bibelske tekster, som vi enten finder for sære eller svære. Derfor fylder musik meget gudstjenesterne i Ryslinge Valgmenighed, som har lang tradition for sang og musik. Malene har 4 børn og bor sammen med sin mand, Anders, der er sognepræst i Hjallese Kirke, i valgmenighedens præstegård i Ryslinge.

Kontakt Malene

Malene Rask Aastrup
Præstegården, Aaskovvej 2, 5856 Ryslinge
Tlf. 6267 1073 · Mobil 2830 5332
E-mail: maa@ryvm.dk

Find kirken og mødesalen
Nazarethkirken, Graabjergvej 4
5856 Ryslinge

Mødesalen, (Præstegård) Aaskovvej 2
5856 Ryslinge

fb Følg os på Facebook