Et “Ja” til Gud

Konfirmationsdagen er en stor og festlig dag. Det er den dag og det ritual, som markerer overgangen mellem barndom og ungdom. Når du bliver konfirmeret, tager du selv stilling til din dåb og bekræfter det “ja” til Gud, som blev givet for dig, da du blev døbt. På samme måde bekræfter Gud sit løfte til dig om at være med dig alle dage. Ordet konfirmation betyder bekræftelse. Du siger “ja” til den kristne tro og modtager velsignelse i kirken.

For at blive konfirmeret, skal du være døbt, have gennemgået konfirmationsforberedelse og deltaget i gudstjenester. Er du navngivet, kan du godt konfirmeres alligevel. Så bliver du døbt inden konfirmationen.

Læs mere om at blive konfirmeret i Ryslinge Valgmenighed her

Konfirmationsdatoer

Konfirmation finder sted i 7. klassetrin i Ryslinge Valgmenighed. Undervisningen begynder i slutningen af september. I Ryslinge Valgmenighed ligger konfirmationen altid første søndag efter Kristi Himmelfart kl. 10. Her finder du datoerne for konfirmation frem til 2026:

16. maj 2021
29. maj 2022
21. maj 2023
12. maj 2024
1. juni 2025
17. maj 2026

Ryslinge Valgmenighed er et helt fantastisk sted at blive konfirmeret. Malene er rigtig god til at få os rystet godt sammen, så vi får et godt fællesskab.

Anja Kock, konfirmand 2016