Et “Ja” til Gud

Konfirmationsdagen er en stor og festlig dag. Det er den dag og det ritual, som markerer overgangen mellem barndom og ungdom. Når du bliver konfirmeret, tager du selv stilling til din dåb og bekræfter det “ja” til Gud, som blev givet for dig, da du blev døbt. På samme måde bekræfter Gud sit løfte til dig om at være med dig alle dage. Ordet konfirmation betyder bekræftelse. Du siger “ja” til den kristne tro og modtager velsignelse i kirken.

For at blive konfirmeret, skal du være døbt, have gennemgået konfirmationsforberedelse og deltaget i gudstjenester. Er du navngivet, kan du godt konfirmeres alligevel. Så bliver du døbt inden konfirmationen.

Læs mere om at blive konfirmeret i Ryslinge Valgmenighed her

Konfirmationsdatoer

Konfirmation finder sted i 7. klassetrin i Ryslinge Valgmenighed. Undervisningen begynder i slutningen af september. I Ryslinge Valgmenighed har konfirmationen i mange år ligget søndag efter Kristi Himmelfart. Datoer for konfirmation er på vej.

Ryslinge Valgmenighed er et helt fantastisk sted at blive konfirmeret. Malene er rigtig god til at få os rystet godt sammen, så vi får et godt fællesskab.

Anja Kock, konfirmand 2016