Hvornår:
19. september 2024 kl. 17:00 – 19:00
2024-09-19T17:00:00+02:00
2024-09-19T19:00:00+02:00
Hvor:
Mødesalen og kirken
Pris:
20
Kontakt:
Malene Aastrup

Fællesspisning, sang og bibeleventyr for børn 0-8 år samt forældre og bedsteforældre.

Vi starter med fællesspisning i mødesalen, inden vi går over i kirken til en stjernestund med sang og godnatfortælling fra Biblen.

Stjernestund er det kirkerum, hvor små og store kan mødes. Her er salmesang, som nogle vil kende det fra babysalmesang, hvor vi kun synger første vers af kendte salmer og gentager dem, så det nærmest kan minde om en slags meditation eller mindfulness. Til Stjernestund udfolder vi kendte bibelfortællinger og bringer dem ind i vores dagligdagsliv. Til sidst er der mulighed for at små og store kan stille spørgsmål om alt mellem himmel og jord. Et rum, som mange kan savne i søndagens gudstjeneste, hvor det er præsten, der har ordet og menigheden, der synger som svar.

Det er tydeligt at se på de små børn – og høre på de større – at de godt kan lide af være i kirken. De genkender rummet som noget andet og anderledes end andre rum. Kirkerummet gør noget godt ved dem. Og ved os voksne også. Alle forundres vi over de kristne fortællinger, og nogle genkender vi. Det er meget rørende og en dejlig måde at slutte dagen på. Med mætte maver bliver vi også mættet i vores sjæl.

Alle er velkomne. Stjernestund er målrettet til de mindste børn, men alle kan være med og have glæde af en stund i vores smukke kirkerum.

Tilmelding til Malene på maa@ryvm.dk  Det koster kun 10,- pr. mand at spise med.