Hvornår:
27. juni 2022 kl. 09:30 – 29. juni 2022 kl. 16:30
2022-06-27T09:30:00+02:00
2022-06-29T16:30:00+02:00
Hvor:
Ryslinge Valgmenighed - præstegården
Aaskovvej 2
5856 Ryslinge
Danmark
Pris:
300
Kontakt:
Malene Aastrup
28305332

Tag med på Sommer Camp for børn, forældre og bedsteforældre

27. juni-29. juni 2022

Ryslinge Valgmenighed holder igen i år Sommer Camp for børn, forældre og bedsteforældre. Vi kommer ud i naturen, ind i skoven, ser, rører, lytter, mærker, smager, lugter, synger, leger, griner, har det sjovt og prøver grænser af. Få nogle sjove og lærerige dage sammen i sommerferien, inden skolen starter op.

Sommer Camp er drevet af frivillige hænder. Har du lyst til at være frivillig, så send en mail til Lise-Lotte på llliengaard@gmail.com eller 2890 2583.

Praktiske oplysninger om Sommer Camp for børn

Sommer Camp foregår i og omkring præstegården i dagtimerne mandag den 27. juni til onsdag den 29. juni. Der er ikke mulighed for overnatning. Pris: 300 kr. pr. person alt inklusiv. Der er plads til max 50 deltagere, og der optages efter først til mølle.

Tilmelding

Download tilmeldingsblanketten og send den senest 10. juni til: Lise-Lotte Liensgaard på llliensgaard@gmail.com / 2890 2583.

Program for Sommer Camp dagene

Kl. 9.30: Morgensang med Malene i kirken
Kl. 10.00: Workshop 
Kl. 12.00: Frokost 
Kl. 13.00: Workshop 
Kl. 15.00: Eftermiddagsforfriskning 
Kl. 15.05: Fællesaktiviteter: Leg, spil, dans mm.
Kl. 16.00: Stjernestund i kirken
Kl. 16.30: Dagen slutter

Workshops

Der er masser af spændende oplevelser i vente for både børn og voksne. Dagene igennem kan du på hele syv forskellige workshops lære en masse nyt. Du kan vælge imellem:

Eventyr- og fortælleværksted v. Elin Jeppesen

Kom med ind i den islandske natur, kultur og historie. I skal bl.a. høre en af de islandske sagaer. Workshoppen afholdes af Elin Jeppesen, som har besøgt Island mere end 30 gange og har masser af gode historier i ærmet.

Rebaktiviteter, balance og klatring v. Steffen Andersen

Hvordan kommer du op i et træ uden en stige? Vi vil i klatreseler og reb forsøge at komme højt op, mens andre leger med forskellige klatreteknikker i reb. Steffen Andersen tager os med i højderne på denne workshop.

Steffen har en fortid som højskolelærer i udeliv på Ollerup Højskole og arbejder som instruktør i Gorilla Park.

Leg med farver og materialer v. Nina Ryberg Iversen

Brug din fantasi og udtryk dig gennem forskellige kreative teknikker i denne workshop. Vi skal male, tegne, klippe og klistre. Nina Ryberg Iversen tager os med ind i det kreative univers.

Nina er uddannet billedkunstlærer og elsker at strikke, sy og male. Til dagligt arbejder hun på Trunderup Friskole.

Historisk værksted og fællessang v. Birte Fahnøe Lund

Birte Fahnøe Lund tager os med på rundtur til betydningsfulde steder på Midtfyn med fortællinger om unikke personligheder.

Skydning v. Jan Chopart og Hans Esmann-Jensen

Kan du ramme plet? Skydning handler bl.a. om koncentration og dit åndedræt. Kom og træn det ved at skyde på skiver, som du får med hjem bagefter. Voksne og børn fra ca. 7-årsalderen kan deltage. Sikkerheden er i top; erfarne skytter og instruktører guider os.

Instruktør Jan Chopart er en erfaren instruktør og formand for Danske Sortkrudtskytter og for den lokale fynske Søfælde Sortkrudtskytter. Jan har skudt i mange år og deltaget i både udenlandske og danske turneringer.

Instruktør Hans Esmann-Jensen: Hans er lærer og en erfaren skytte og instruktør. Hans er aktiv skytte pga af de tekniske og sociale aspekter mere end pga konkurrencen. Hans er medlem af skydeudvalget i 1. Hovedkreds/Midtfynske SG&I, der har skydebanerne ved skydehuset i Lombjerge, Ringe, hvor campens skydeaktivitet skal finde sted.

Håndarbejdsværksted v. Mercedes Salomonsen

Vil du gerne lære selv at sy en knap i bukserne? Eller kunne du tænke dig at strikke et halstørklæde eller hækle nogle grydelapper? Mercedes Salomonsen har masser af tricks i ærmet og lærer dig teknikker til håndarbejde, så du kan selv.

Mercedes står for Krea-aftener i valgmenigheden og har en kreativ åre. Hun har en baggrund som børnehavepædagog.

Vi sørger for maden

Madpakkerne behøver du ikke tænke på. Bente Christoffersen sørger sammen med frivillige hjælpere for, vi får sund og enkel frokost alle dage.

Musik og sang

Vi er sang- og musikglade i Ryslinge Valgmenighed, og musik skal der til. Vores organist, Karin Vium Jensen, sørger for tonerne til morgen- og aftensang, fællessang og dans. Karin har mange instrumenter, og hvis du er heldig, får du lov at se og høre nogle af dem.

Morgensang og Stjernestund

Vores præst Malene Rask Aastrup tager godt imod os hver morgen i kirken med morgensang. Vi slutter hver dag med en stjernestund i kirken, hvor vi hører en bibelfortælling og siger tak for i dag med en sang.

Frivillige søges til Sommer Camp for børn

Sommer Camp er et initiativ fra en kreds af forældre og frivillige i valgmenigheden, som gerne vil skabe nogle oplevelsesrige dage sammen med Malene Aastrup. Det kan vi gøre til rimelige penge, fordi vi selv stiller os til rådighed med de kompetencer, vi har. Men vi har brug for flere praktiske hænder, som kan hjæl­pe med at få alt til at glide, bl.a. til at hjælpe i køkkenet.

Har du lyst at bidrage til at lave en god camp for børnene, kan du henvende dig til Malene Aastrup på maa@ryvm.dk / 2830 5332.