Hvornår:
10. juni 2024 kl. 16:00 – 17:00
2024-06-10T16:00:00+02:00
2024-06-10T17:00:00+02:00

Dans og sang holder hjernen i gang! SANS er en ny motionsform for seniorer, hvor omdrejningspunktet er den fælles glæde ved at synge, danse og lytte til musik. Den udfordring tager vi op i Ryslinge Valgmenighed, hvor organist Karin Vium Jensen underviser på et nyt testhold, som vi kalder SANS – sang, musik og fællesskab.

Forskning viser, at sang, dans og musik kan styrke dig fysisk, mentalt og socialt. Når du arbejder rytmisk med din krop og stemme, aktiverer du hele dit sanseapparat og stimulerer din hjerne. Og når du gør det sammen med andre, øger det din trivsel, glæde og fællesskabsfølelse.

Vær med på testholdet helt gratis

SANS – sang, musik og fællesskab er for dig, der gerne vil have et aktivt og sundt seniorliv med fysisk aktivitet og socialt samvær med andre. Det er gratis at være med på testholdet, som løber over tre gange med træning i mødesalen: 3., 10. og 17. juni. Der er plads til max 20 på holdet, så alle får en god oplevelse.

Tilmelding til Karin på karinvium@gmail.com senest 27. maj.

SANS er for alle

Alle kan være med – uanset niveau. Der er ingen løb eller hop, og vi differentierer øvelserne, så du selv kan vælge sværhedsgrad. Vi skal arbejde med balance, smidighed, sanser, muskelstyrke og puls. Og så skal vi selvfølgelig synge sange fra højskolesangbogen.

Du behøver ikke være tidligere fynsmester i stepdans eller at være en dygtig sanger for at være med. Alt, hvad det kræver af dig er, at du har lyst til at bevæge dig og holde hjernen og kroppen frisk. Vi skal udfordres og grine sammen, så vi går opløftede og glædesfyldte derfra.