Hvornår:
4. september 2024 kl. 19:00 – 21:30
2024-09-04T19:00:00+02:00
2024-09-04T21:30:00+02:00
Hvor:
Mødesalen
Aaskovvej 2
5856 Ryslinge
Danmark
Pris:
Gratis
Kontakt:
Malene

Hver onsdag kan du mødes med andre og dyrke din kreative hobby og hygge med andre i valgmenighedens mødesal. Du kan være med, uanset hvad du sysler med, og du kan også komme for at lære noget nyt. Har du altid drømt om at lære at strikke, så kan du lære det her. Medbring de ting, du gerne vil arbejde med og dit gode humør. Vi har fokus på at prøve ting af og eksperimentere, mens vi hygger os sammen og ser, hvad de andre nørkler med.

Vi lærer af hinanden på tværs af generationer

I gamle dage var husflidsarbejde en dyd. Pigerne lærte at strikke, hækle og brodere i skolen. De dage er forbi, og vi vil gerne bidrage til, at de gamle håndarbejder bliver givet videre til den nye generation. På samme måde vil vi gerne give den ældre generation mulighed for at lære nye måder at arbejde kreativt på. Derfor er krea-aftner åbent for alle uanset alder. Ideen er, at vi arbejder med det kreative og giver det videre.

Prøv noget nyt

En gang om måneden har vi ”lær noget nyt”-aften. Her kommer forskellige dygtige og kreative mennesker og fortæller om det, de arbejder med og lærer fra sig. Vi får lov at dykke ned i det, de arbejder med og finde ud af, om det måske er noget, som kunne blive til en ny hobby.

Frivillige undervisere søges

Kan du noget, du har lyst til at lære fra dig, eller kender du nogen, der kan? Så kontakt Mercedes og kom med. Alt er velkomment: Papirklip, broderi, collage, eller maling på sten. Vi vil gerne prøve en masse forskellige ting.

Der er kaffe på kanden hver onsdag

Frivillige sørger sammen med Mercedes Salomonsen for, at der hver gang er kaffe og kage – og gjort klar til hyggeligt samvær og praktisk hjælp til strik, hækling og andre nørklerier.

Alle kan være med. Du kan komme hver onsdag, eller de onsdage, der passer dig. Ingen tilmelding.