Hvornår:
25. april 2024 kl. 19:00 – 21:00
2024-04-25T19:00:00+02:00
2024-04-25T21:00:00+02:00

Mød kunstner Bodil Vaupel og hør, hvordan hun arbejder med kunsten, når vi holder Bededagsaften med kunst. Vi er værter ved varme hveder, ost og rødvin.

I foråret kan du i mødesalen se kunstnerens værker på væggene i mødesalen. At tegne har været en interesse for Bodil hele livet. Først som barn og siden som arkitekt. I starten af Bodils kunstkarriere var arkitekten let af spore. Der var linealer, trekanter og målelig nøjagtighed vigtigt. Nu har hun bevæget sig bort fra arkitekttegningernes firkantede og lige udtryk hen mod det mere frie.

– Mine billeder var i begyndelsen meget naturalistiske. Sommetider næsten fotografisk korrekte. Men jeg opdagede, at det for så vidt ikke interesser mig. Jeg er mere interesseret i det udtryksfulde, der går langt ud over fotografisk genkendelighed. Nu starter jeg altid med at lave alle tænkelige ulykker, når jeg begynder et arbejde, fortæller kunstneren, der bor i Kerteminde.

Bodil Vaupel må betegnes som mixed media kunstner. Ud af det kaos, hun skaber, arbejder hun sig gradvist hen mod det endelige resultat fuld af farverigdom og poesi. Akvarel er hendes foretrukne medie, men hun arbejder også med pen og touch, blæk, glimmer, collage, farveblyant og meget andet.

Den udtryksfulde kunstner arbejder altid ud fra et motiv. Portrætter, fugle og steder, som Bodil holder af. Det kan man ikke altid genkende i det færdige arbejde, som ofte ser legende let ud. Men tag ikke fejl: Det er det ikke.