Hvornår:
3. oktober 2019 kl. 19:30 – 21:30
2019-10-03T19:30:00+02:00
2019-10-03T21:30:00+02:00
Pris:
100 kr.
Kontakt:
Lise-Lotte Liengaard

I den gode sags tjeneste har vi i år tilsagn fra Ringe Kirkes Pigekor, Maj Britt Nikolajsen m.fl., nogle af Fåborg-Midtfyns Musikskoles dygtige unge mennesker, Ryslinge Valgmenigheds husorkester, Familien Brunsbjerg/Vognsgaard og de sydfynske 4-Jacks og pigerne.

Ændringer i programmet kan forekomme.

Køb billet og støt et godt formål

Alle indtægter fra aftenen går ubeskåret til årets gode formål og de optrædende kunstnere deltager uden nogen form for vederlag. Vi har i år besluttet at dele det indkomne beløb mellem Kræftens bekæmpelse og unge med epilepsi. Dette ønsker vi at gøre dels for at fortsætte traditionen med at støtte Kampen mod kræften, som er en sygdom om ikke de fleste af os, så mange af os har tæt inde på livet og dels for at sætte fokus på en ret overset gruppe.

Flere end 50.000 mennesker i Danmark lider af epilepsi. Der konstateres hver dag 10-15 nye tilfælde i Danmark, heraf mange børn og unge, hvis hverdag og fremtid bliver ændret for bestandig med ikke kun epilepsien men ofte flere følgesygdomme som et nyt livsvilkår.

Donér et ekstra beløb

I år er det muligt for alle at donere et hvilket som helst beløb ud over de 100kr., hvis du ønsker det, eller hvis man er forhindret i at overvære koncerten. Donationer kan ske via Ryslinge Valgmenighed mobile pay på nr. 97534.

Om Musik for livet

”Musik for Livet” opstod som en idé i 2013, og en arbejdsgruppe har siden arbejdet med forskellige arrangementer. Der har været café med musikalsk underholdning og ”book-talk”, hvor kaffe og kager blev doneret og alle entréindtægter gik til den gode sag. Sideløbende begyndte ”Musik for Livet” koncerterne i Nazarethkirken.

Tak til alle frivillige

Frivillige sørger for omdeling af flyers og ophængning af plakater. Blomsterværkstedet i Kværndrup leverer blomster til pyntning af kirken. Uden al denne hjælp og velvilje var et sådant arrangement ikke muligt.
Vi siger af hjertet tak for al hjælp og støtte.

Vel mødt til endnu en aften med ”Musik for Livet”