Hvornår:
6. december 2022 kl. 19:30 – 21:00
2022-12-06T19:30:00+01:00
2022-12-06T21:00:00+01:00
Hvor:
Nazarethkirken
Graabjergvej 4
Ryslinge

I fællesskab med sognekirke og frimenighed byder vi på den årlige korkoncert med Ryslinge Sangkor. I år er det frimenigheden, der er vært og vi er alle velkomne. Ryslinge Sangkor ser særligt i år frem til at afholde julekoncert i Nazarethkirken.

Jane Dahl Sørensen skriver på vegne af sangkorets bestyrelse:

”Programmet er endnu ikke fastlagt, da koret lige har fået en ny dirigent, Mathias Kofoed Mortensen; men det er foreløbig aftalt, at Mathias som en del af koncerten vil optræde som solist med en jazzet julesang.

Mathias er uddannet på Syddansk Musikkonservatorium og er kandidat i klassisk guitar. Han arbejder som kirkesanger, har selv sunget meget i kor og er guitarlærer på Odense Musikskole, derudover giver han aktuelt koncerter i oktober og november, hvor han som sanger og guitarist fortolker jazz-standarder med efterårstekster. Læs mere om hans koncerter

Mathias har nu også påtaget sig rollen som korleder for os i Ryslinge Sangkor, og vi oplever allerede efter få korprøver hans gode ideer, sprudlende energi og positive holdning i.f.t. at være en del af det sociale liv mellem os sangglade mennesker i det gamle, traditionsrige kor.

Korets dygtige pianist, Lisbeth Sylvest, fortsætter heldigvis med at akkompagnere både til korprøver og koncerter, og vi glæder os alle til at være med til at skabe en god julestemning.”