Hvornår:
30. november 2023 kl. 14:30 – 16:30
2023-11-30T14:30:00+01:00
2023-11-30T16:30:00+01:00
Hvor:
Nazarethkirken

Minikonfirmand – hverdagshelte og himmelmagi er en slags juniorklub for børn i 3., 4., 5. og 6. klasse. Vi mødes i kirken torsdage efter skoletid kl. ca. 14.30 til kl. 16.30. Vi begynder torsdag 26. oktober i ugen op til Halloween og slutter første søndag i advent 3. december kl. 14-17. Minikonfirmanderne er med i gudstjenesten, hvor de synger julesange for os. Efter gudstjenesten mødes vi alle til gløgg og æbleskriver, hvor konfirmander og minikonfirmander har små boder med salg.

Tilmeld dit barn eller barnebarn allerede nu til maa@ryvm.dk.

Hvad skal vi lave?

Der er meget at lære i livet – som indrømmet kan være mærkeligt indimellem. Til minikonfirmand har vi ikke et pensum, vi skal nå, og der er ikke en læring, vi skal have. Men det er et frirum til at tale om de ting, der ikke bliver tilbudt andre steder, gennem leg og fællesskab. Alt sammen på en måde, så det er til at forbinde med det liv, vi kender fra vores hverdag. Vi taler bl.a. om, hvordan vi tackler dilemmaer i hverdagen og hører fortællinger fra kristendommen, som kan hjælpe os til det. Derfor kalder vi minikonfirmand for ”Hverdagshelte og himmelmagi”.

Vi skal synge, lære fadervor, prøve at spille på orgelet, lave teater, høre fortællinger fra biblen, være kreative med vores hænder og se film. Dette efterår mødes vi fire torsdage og slutter med adventsmødet første søndag i advent.

Efterårets temaer

Hver gang har vi fokus på et tema, som dækker over en følelse, som vi alle kender til:

Taknemmelighed, som både handler om en fyldt mave og et fyldt hjerte.
Frygt og det at være bange, som kan rive i dit mellemgulv.
Tristhed og sorg, som kan give dig ondt i hjertet.
Forventning og glæde, som giver sommerfugle i maven.

Minikonfirmand er en god mulighed for at møde kirken og præsten, inden børnene om nogle år skal til konfirmationsforberedelse. Vi håber at se en masse glade børn i kirken til minikonfirmand i efteråret.