Hvornår:
12. december 2023 kl. 18:30 – 19:30
2023-12-12T18:30:00+01:00
2023-12-12T19:30:00+01:00

Kom og syng julen ind sammen i kirken, store som små. Sopran Anna Vaupel og pianist Karin Vium vil give en koncert med kendte og mindre kendte julemelodier, som man kan varme hjertet med. Derudover vil vi fylde kirkerummet med fællessang, tænde lys og fremtrylle en vidunderlig julestemning sammen.

Vi inviterer alle børn, der vil være med, til at gå Lucia. Tilmelding til Malene på maa@ryvm.dk senest 11. december. Børn, der skal være med i Luciaoptoget skal være i kirken kl. 17, hvor vi øver indtil koncerten. Vi sørger for mad til Luciabørnene. Mangler I en kjole, kan I låne.

Anna Vaupel er uddannet i London ved West End. Hun har en Bachelorgrad i Drama og Teatervidenskab fra University of London samt en Musicalperformer uddannelse fra The Advanced Performers Studio. I London har hun bl.a. medvirket i La Bohème, Den Glade Enke og Abba Mania. 

I Danmark har Anna Vaupel, udover sine koncerter, bl.a. spillet roller som Carlotta Giudicelli i Phantom of the Opera, Sally Bowles i Cabaret, Anita i West Side Story, Arsenic Annie i Chicago, samt indspillet et solo-album, Symphonic, med City of Prague Philharmonic Orchestra.

Selvom Anna er født i USA, er hun opvokset i Kerteminde og er nu efter mange år i udlandet og i København, flyttet tilbage til Fyn med sin mand og sine børn.