Hvornår:
3. december 2023 kl. 14:00 – 17:00
2023-12-03T14:00:00+01:00
2023-12-03T17:00:00+01:00
Hvor:
Salen
Aaskovvej 2
5856 Ryslinge
Danmark
Kontakt:
Malene Aastrup

Vi fejrer advent og det nye kirkeår med gudstjeneste og komsammen i mødesalen, hvor der er gløgg og julelækkerier. Du kan også købe julekort og andet lavet af konfirmander og minikonfirmander. Overskuddet af salget går til et godgørende formål. Som altid slutter vi af med sang og dans ved det store juletræ på gårdspladsen foran præstegården. En festlig dag for hele familien.

Advent kommer af det latinske adventus, der betyder komme. Det er Jesu fødsel, vi venter på. Der er fire adventssøndage inden jul og den første søndag i advent fejrer kirken fødselsdag – forstået sådan, at det er her kirkeåret går i gang. Hvor resten af vores samfund fejrer nytår som afslutning på julen, så fejrer kirken nytår forud.

I Ryslinge Valgmenighed har vi lavet en tradition, hvor små og store samles og hygger på samme måde, som mange familier samles derhjemme. Bestyrelsen og frivillige fra menigheden kører ud og henter et stort juletræ, som de sætter op på gårdspladsen ved præstegården og det tænder vi sammen og synger og danser omkring det. Så er stemningen sat til en god adventstid og jul.

Konfirmander og minikonfirmander står for boder med salg af forskelligt og prøver her at samle ind til et godt formål, så vi også har øje for at hjælpe andre.