Hvornår:
27. november 2022 kl. 15:00 – 16:00
2022-11-27T15:00:00+01:00
2022-11-27T16:00:00+01:00

I efteråret udstiller en ny, spændende kunstner i mødesalen. Endda en lokal en af slagsen: Lise Kaltoft. Kronisk sygdom har tvunget Lise til at give slip på arbejdslivet. Det har åbnet for kreativiteten. Gennem sine malerier får hun afløb for sin skabertrang, men det er også en slags helle for hende at male:

-Man kan ikke være i flow og forholde sig til smerter samtidig. Så jeg maler, lige så snart jeg har overskud til det, forklarer Lise, som ofte dykker ned i det svære, mærkelige og eftertænksomme i sine malerier.

Hvor det i hendes tidligere år var vigtigt at det, hun lavede, var pænt, og at andre kunne lide det, er hun i dag mere optaget af det, hun mærker:

-Nogle gange får jeg den respons, at mine billeder er triste eller dystre. Men livet ER svært. Det er smukt og vidunderligt og fuldt af fine øjeblikke. Og så er det også svært og smertefuldt. Og det synes jeg ikke, man skal være bange for at skke om eller udtrykke på anden vis, fx via kunst. Jeg tror, at hvis vi deler det, der er svært med andre, så får vi øjnene op for, at andre også bakser med livet, og så bliver det – måske – lidt lettere at være i.

Glæd dig til at se Lises billeder, som også er fulde af håb til ferniseringen i forbindelse med adventsmødet 27. november.